Karleuša: Neću vakcinisati decu!

Jelena Karleuša je odbila da vakciniše svoje ćerke Atinu i Niku! One su već primile dve vakcine, ali treću neće!

– Brojne studije svetskih naučnika tvrde da su autizam,

dečja paraliza, epilepsija i mnoge druge bolesti posledica vakcinacije – napisala je JK na „tviteru“, a za „Alo!“ je ovako obrazložila svoju odluku:

– Veliki sam protivnik vakcinacije. Bila sam svedok pogubnog dejstva na mnogu decu. Viđala sam zdrave bebe koje su posle vakcine postajale autistične. Atina i Nika su dobile samo prve dve i nisam dozvolila treću. Nika je posebno loše reagovala na poslednju vakcinu, s pojavom ekstremne alergije i padom imuniteta. Srećom, na tome se završilo, ali nam se život od tada promenio. Farmaceutska industrija ovo ignoriše, iako je sve više naučnih dokaza o štetnosti vakcine. Kao majka dvoje dece imam potrebu ovo da kažem kako bi mi savest bila mirna, a na svakom roditelju je da sam odluči. Šanse su 50-50, pa ako neko hoće da se kocka sa životom svog deteta, samo napred. Znam da će me mnogi napasti zbog ovoga argumentima da nisam kompetentna ni stručna i da nemam čvrste dokaze. Ali meni je najjači dokaz ono što sam lično videla, zdrav razum i hiljade i hiljade roditelja koji će vam se, posle ovog što budete objavili, javiti sa istom pričom – izjavila je Karleuša.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Deca Jelene Karleuše ne prepoznaju majku!

Jelena Karleuša: Samo me idioti ne vole!

Karleuša: Moja Nika još nije progovorila!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Karleuša: Neću vakcinisati decu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump