Kejti spasla ćerku sektaškog ropstva!

Ćerkica Toma Kruza i Kejti Holms, Suri, trebala je da ide na “detektor laži” u “vojni kamp” sajentologa.

Što je bio okidač za razvod slavnog para! Kejti je, čim je saznala za ideju svog

muža, konačno prelomila i podnela zahteva za razvod braka, ne bi li spasila dete “lošeg uticaja očeve sekte”.

 

Ona je juče, posle više godina tokom kojih su je kamere snimale smrtno ozbiljnu i namrštenu, konačno uhvaćena nasmejana! I to baš na 50. rođendan svog dragog, koji trenutno u Rejkjaviku na Islandu snima najnoviji nastavak “Nemoguće misije”!

Glumica je juče, kako prenose svetski mediji, posle poduže pauze ponovo zgledala glamurozno. Mrzovoljan izraz lica, koji ju je “krasio” poslednjih godina, zamenili su štiklice i osmeh, posle saznanja da je njihova šestogodišnja ćerka trebala da ode u “Morsku organizaciju”, viši kružok sajentološke crkve sličan vojnom internatu, u kojem članovi uče o višim tajnama te sekte, a primaju i decu od pet godina pa na više, koja tamo mogu dugotrajno da borave i bez prisustva roditelja. Prilikom pristupanja, budući članovi moraju potpisati “ugovor na milijardu godina”, kojim “obavezuju svoju besmrtnu dušu na odanost crkvi i organizaciji u ovom životu i nakon njega”. Suri bi tamo, između ostalog, bila podvrgnuta i svojevrsnom detektoru laži, gde bi joj pitanja postavljali “etički oficiri” sajentološke crkve. Test, pod nazivom “Bezbednosna provera za decu starosti između šest i 12 godina”, sadržao je između čak 99 inkvizitorskih pitanja i ova: “Da li si ikada pomisio za nekoga da je lud?”, “Da li su ikada odlučio: ‘Jednom dana, kada porastem, biću jednak!’ Ako jesi, s kim ćeš biti jednak?”, “Da li si se ikada namerno isprljao?”, “Jesi li ikada odbio da jedeš da bi nekoga nasekirao?”, “Jesi li ikada bio loš ili zao prema živitinjama, ribama i pticama?”, “Imaš li tajne?”, “Da li si se ikada postideo svojih roditelja?”, “Da li si ikada svom telo uradio nešto što nisi trebao da uradiš?”, “Da li si ikada ispao kukaica?”, “Jesi li ikada nekoga špijunirao?”.

Kada je Kejti saznala za ovu proceduru, kap je prelila čašu i ona je odlučila da se razvezde i odvede dete sa sobom, prenose svetski mediji. Napustila je njihov dom na Beverli Hilsu i otišla u Njujork. Sajentološka crkva je, čim se ova informacija pojavila, brže-bolje demantovala da je Suri bila kandidat za članstvo u „Morskoj organizaciji“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kejti pobedila!

Tom Kruz ćerku i dalje tretira kao bebu!

Tom Kruz i Džon Travolta na sajentološkoj proslavi


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kejti spasla ćerku sektaškog ropstva!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump