Kristen vara Roberta!

Zašto sve što je lepo ima kraj?

Ovo se sigurno pitaju brojni fanovi filmskog serijala „Sumrak“ koji su mislili da je ljubav glavnih glumaca Roberta Patinsona i Kristen Stjuart

neraskidiva baš kao i u sagi o vampirima.

 

U stvarnom životu je Kristen (22) uhvaćena kako vara Roberta sa britanskim rediteljem Rupertom Sandersom (41), koji je oženjen manekenkom Liberti Ros, sa kojom ima dvoje male dece. Upravo je Sanders režirao poslednji film u kojem je Kristen igrala, „Snežana i lovac“, a koji je premijeru imao prošlog meseca. Priču koja je uzdrmala najpoznatiji holivudski par mlađe generacije objavio je magazin „US weekly“. Kristen je snimljena u ljubavnom zagrljaju sa Rupertom, a anonimni izvori bliski glumici tvrde da nije u pitanju afera, već „trenutak slabosti“:

„Kristen je očajna zbog greške koju je napravila. To je bio samo trenutak. Ona nije imala nameru nikoga da povredi. Kristen je dobra osoba koja je pogrešila“, izjavio je anonimni izvor.

Kristen, Rupert i Robert se nisu oglašavali nakon što su objavljene kompromitujuće fotke. Ali se zato oglasila Rupertova supruga Liberti, koja je na „tviteru“ ojbavila zanimljiv citat Merilin Monro:

„Nekad se dobre stvari raspadaju kako bi se još bolje mogle složiti“.

Pre par nedelja tabliodi su spekulisali da bi Kristen i Robert uskoro mogli da se vere…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Napio se i zvao Kristen!

Robert se odselio od Kristen!

Kristen se ne tušira danima!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kristen vara Roberta!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump