Lepa Brena u Turskoj s haremom drugarica!

Posle kraćeg boravka na Tari s porodicom, folk zvezda Lepa Brena odlučila je da otputuje na odmor sa ženskim društvom.

I to ni manje ni više nego sa osam drugarica!

Ona je tako pre nekoliko dana spakovala kofere i zaputila se u poznato tursko letovalište Antalija s drugaricama među kojima je i supruga folk pevača Ace Lukasa Sonja Vuksanović.

– Brena već tradicionalno svake godine odlazi s drugaricama na letovanje, gde se ludo provodu i uživaju bez svojih jačih polovina – otkriva odlično obavešten izvor i nastavlja.

– Među Brenininim drugaricama je i stiliskinja Sonja Vuksanović i njene ćerke Sofija i jednogodišnja Viktorija. Da bi ugođaj i odmor bili savršeni, pobrinula se upravo gazdarica „Granda“ jer je za decu obezbedila dadilje kako bi one mogle da se u potpunosti opuste. S obzirom na to da je pevačica već letovala u ovom mestu, ona je svojim drugaricama ujedno i domaćin, pa i svojevrsni vodič za atraktivne destinacije. Drugarice preko dana tako uživaju u kupanju, dok im predveče Brena drži časove joge, a potom zajedno izlaze u provod ili na večeru – zaključuje naš izvor.

A da se zaista dobro provode, može se zaključiti i po fotografijama koje je Sonja postavila na „fejsbuk“. 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas i Sonja se brčkaju u Turskoj!

Lepa Brena uživala u Grčkoj

Sonja spremila Acu za „Arenu“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lepa Brena u Turskoj s haremom drugarica!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump