Marija podržava gej populaciju!

Pevačica Marija Šerifović retko kada javno podržava ili osporava bilo koga, ali izgleda da su joj neke stvari u našoj zemlji ozbiljno zasmetale.

Pa je rešila da se,

makar verbalno, angažuje za prava gej populacije!

 

Šerifovićeva je, naime, na svom „tviter“ profilu rešila da na svoj način objasni da homoseksualce ne treba osuđivati.

– Oni se samo šetaju i niko ih ne bije – napisala je Marija i tako stavila do znanja svima da podržava ljude homoseksualne orijentacije. Pored slike na kojoj su dva muškarca koja držeći se za ruke šetaju ulicom, Marija je označila pevačicu Jelenu Karleušu, koja je poznata po tome što se već dugo zalaže za prava homoseksualaca.

Inače, često su se mogla čuti nagađanja na temu Marijine seksualne orijentacije, ali pevačica nikada nije javno pričala o tome. Ona je 2008. godine jedini put medijima predstavila tadašnjeg dečka, Crnogorca Slavka Kalezića, ali se i tada pričalo da je na taj način samo želela da sakrije istinu.

Podsećanja radi, pobednica „Evrosonga“ 2007. godine do sada se nije oglašavala na ovu temu, zbog čega joj je poznati gej aktivista Predrag Azdejković 2010. godine uputio zamerku, osvrnuvši se pri tom na to što je Marija podržala Srpsku radikalnu stranku i njenog tadašnjeg lidera, a sadašnjeg predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, u kampanji za predsedničke izbore 2008. godine:

– Mi smo se odrekli Marije Šerifović kao licemerne podržavateljke gej prava. U to vreme radikali su bili protiv gej parade i gej prava. A to ne ide zajedno! Podržavaš gejeve i one koji ne podržavaju gejeve?! Isto tako smo se odrekli i Slađane Milošević. Ona je podržala ustav koji je meni zabranio da se venčavam, a posle priča kako podržava gej prava. I jedna i druga zarađuju na tome što su prijateljski raspoložene prema gej populaciji. Marija Šerifović je ogromne pare zaradila od gejeva i lezbijki i pevala po gej paradama u svetu za pare – napisao je tada Azdejković, dok Šerifovićeva juče nije želela ništa više da komentariše:

– Jedini komentar koji Marija ima jeste ovo što je napisala – rekao je za „Alo!“ njen PR menadžer.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona podržala gej populaciju! /video/

Marija u Bakuu kraljevski dočekana!!!

Marija Šerifović snima duet sa Lorin?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marija podržava gej populaciju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump