Marijana: Bivši muž mi je tražio novac!

Kontroverzna pobednica „Velikog brata“ Marijana Kovačević, bivša Čvrljak, napokon je razvedena.

Ali, kako je otkrila, okretanje novog lista nije išlo lako.

Naime, aktuelna devojka Nikole Nemeševića tvrdi da joj je bivši suprug Ivan Čvrljak tražio polovinu novca koji je osvojila u rijalitiju (104.700 evra), kao i da joj se sveti tako što njihovoj ćerkici Korini priča laži o majci!

– Ivan je bio svestan da smo imali loš i tužan brak bez emocija i kraj bi se dogodio pre ili posle. Već 2010. godine bili smo na korak do razvoda. Dosta je ćutanja i zablude, kao i toga da sama snosim svu krivicu. Prošli mesec Ivan je ipak tražio polovinu iznosa koji sam osvojila u „Velikom bratu“, na koji nema pravo – rekla je bivša gospođa Čvrljak za magazin „Story“ i dodala da Ivan okreće ćerku protiv nje zbog veze sa Nemešom.

– Svaki naš susret bio je ispunjen provokacijama i lažima s njegove strane. Nije poštovao nikakve dogovore, pokušavao je da okrene poznanike i prijatelje protiv mene, život je posvetio osveti. Zapostavljao je Korinu i ispirao joj mozak sitnim provokacijama, tako da sam od svog deteta doživela da je ljuta na mene jer joj je tata rekao da sam je ostavila zbog Nikole, da sam glupa, da njegovu devojku naziva mamom. Manje je važno što meni para srce, važnije i teže je što uništava tako drago i pametno dete koje bi trebalo zaštititi od spletki – izjavila je Marijana.

Podsećanja radi, Marijana je u „Velikom bratu“ prevarila svog sada bivšeg supruga Ivana sa Nemešom, koji ju je posle završetka rijalitija javno ostavio, a nakon nekoliko meseci pomirio se sa njom. Ona i Nikola su više od godinu dana zajedno, on je bio i kod nje u Hrvatskoj, kao i ona kod njega u Beogradu. Muzičar je upoznao i njenu ćerku, a nedavno je procurila i vest da se par verio.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana: Ljubav sa Nemešom je došla i prošla!

Marijana i Nemeš stalno zajedno!

Marijana: Nemeš i ja smo zajedno!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Marijana: Bivši muž mi je tražio novac!”

  • Anonimni
    1 aprila, 2017, 19:55

    Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump