Mekoli Kalkin na heroinu?!

Mekoli Kalkin (31), koji se proslavio u serijalu filmova „Sam u kući“, navučen je na heroin i na drogu mesečno troši 6.000 dolara.

Njegovo stanje se pogoršalo pre

nekoliko meseci, kada ga je ostavila devojka Mila Kunis, glumica koja se proslavila u seriji „Vesele sedamdesete“.

 

Ove informacije je objavio američki tabloid „Nešenel enkvajerer“ uz skandaloznu Kalkinovu fotografiju na kojoj izgleda bolesno mršavo. List je objavio i svedočenje nekoliko očevidaca koji su videli Mekolija kako konzumira mešavinu sumnjivih supstanci i lekova. On izgleda toliko očajno da mu je život ugrožen ukoliko hitno ne ode na lečenje. Mediji prenose i da se Kalkin nedavno umalo predozirao tabletama protiv bolova, koje redovno pije. On je svoj stan na Menhetnu pretvorio u jazbinu za uzimanje droge, gde dovodi druge zavisnike. Sumnja se da je Kalkina pre 18 meseci dotukao prekid dugogodišnje veze s Milom Kunis (28), koja je trenutno u vezi s Eštonom Kučerom, sa kojim je nedavno otputovala na Bali. Mila je odbila da govori o razlozima raskida sa Mekolijem.

Predstavnici poznatog glumca objavili su saopštenje u kojem su demantovali navode medija i odbacili ih kao „uvredljive smešne izmišljotine“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mila plakala zbog engleskog!

Demi Mur ima novu piletinu!

Travolta kao žena!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mekoli Kalkin na heroinu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump