Mitrović: „Pink“ se ne prodaje!

Ružičasto carstvo Željka Mitrovića ne ide u ruke SBB-a, niti će TV „Avala“ postati vlasništvo dve firme iz inostranstva, tvrdi vlasnik TV „Pink“!

Ovih dana se u medijima spekuliše o

prodaji televizijskih kuća sa nacionalnom frekvencijom, a kao budući strateški partner navodi se kablovski operater SBB, što Željko Mitrović oštro demantuje.

– „Pink“ se ne prodaje – bilo je sve što je Mitrović ovim povodom izjavio za naš list.

Povodom ovog slučaja, međutim, oglasila se pres služba „Pinka“, u čijem saopštenju stoji:

– Televizija „Pink“ trenutno nije na prodaju. Prethodne godine smo pregovarali sa tri potencijalna partnera, međutim, procenili smo da imamo snage da samostalno postignemo odlične rezultate. Nismo pregovarali ni sa jednim partnerom o prodaji tokom 2012. godine niti to planiramo u dužem vremenskom periodu. Ukoliko dođe do pregovora, o tome ćemo odmah obavestiti javnost jer je naše poslovanje uvek bilo transparentno – tvrde u „Pinku“.

Inače, TV „Pink“ sa Željkom Mitrovićem na čelu priprema najpompezniju programsku šemu za septembar, kao i promenu vizuelnog identiteta, pa očekujemo još bolje rezultate u predstojećoj televizijskoj sezoni 2012/2013, saopštili su iz ružičaste televizije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko Mitrović snimio album!

„Pink“ prekinuo saradnju sa „Grandom“!

Pomirenje: „Grand“ ostaje na TV Pink!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mitrović: „Pink“ se ne prodaje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump