Montažna Seka!

Estradne ličnosti često se trude da impresioniraju javnost avionima, kamionima, pa i svojim raskošnim kućama.

Ali se desi da prećute bitne detalje.

Tako je Seka Aleksić medijima u više navrata otvarala vrata svoje raskošne vile u blizini Stare Pazove, u kojoj živi sa suprugom Veljkom Piljikićem, dičeći se svojim enterijerom, ali nije pričala o tome da joj je dom zapravo montažna gradnja! Shodno tome, kuća košta oko 300.000 evra manje od cene o kojoj se spekulisalo u javnosti!

Aleksićeva se svojevremeno hvalila teretanom u kući, garderoberom za koji je izdvojila jednu poveću sobu, velikom garažom sa nekoliko automobila, frizerskim i kozmetičkim salonom koji je napravila u vili, prostorijom za pse, “luj viton” posteljinom. Ali je ipak zaboravila da kaže da joj je kuća sagrađena, između ostalog, od iverice, tačnije od tabli presovanog drveta!

No, kako se pre ili kasnije sve tajne saznaju, tako se desilo i sa Sekinom raskošnom vilom, kada je firma koja je gradila njenu kuću na svoj sajt okačila fotografije nastale od početka, pa do završetka gradnje. A pojavila se i Sekina fotografija sa radnicima koji su gradili kuću čija je trajnost, inače, 99 godina.

Inače, svesno ili nesvesno, pevačica je prvi put pokazala svoju vilu javnosti kada je urađena fasada i kada su završni radovi bili pri kraju, a kako bi dodatno prikazala zdanje, svoj rijaliti je snimala i u domu. Iako se spekulisalo da je cena njenog doma pola miliona evra, sajt građevinske firme koja je gradila kuću objavio je da je cena kvadratnog metra 400 evra, a kada se to pomnoži sa nezvaničnom površinom od 400 kvadrata, dolazi se do sume od 160.000 evra – razume se, bez placa.

U nameri da dobijemo komentar na ove informacije, pozvali smo PR službu Aleksićeve, ali nismo uspeli da stupimo u kontakt sa njom do zaključenja broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka kupila stan u Beču!

Seka Aleksić vozila 203 na sat!

Otkazana pljeska, odložena Seka!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Montažna Seka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump