Nataša zaludela Italijana!

Gde god da ode, Nataša Bekvalac pravi pometnju, pa je tako bilo i tokom njenog boravka u Italiji.

Kada je oborila s nogu vlasnika „Holivuda“, najpoznatije

diskoteke u Milanu!

 

Naime, gazda je prepoznao Bekvalčevu čim je ušla u lokal i odmah joj je otkrio da je oduševljen njenim radom, no to nije pokazao samo rečima, već i delom – pozvao ju je da gostuje u „Holuvudu“!

– Nata je sa svojim PR menadžerom Farisom Jumom otišla u Ljubljanu na koncert Dina Merlina i odmah nakon toga odlučila da ode do Milana kako bi iskoristila još jedan dan odmora. Nakon šopinga, kafenisanja i šetnje, otišli su u diskoteku „Holivud“, u koju inače dolaze najpoznatije svetske zvezde – priča za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodaje da je bila iznenađena kada joj je posle nekoliko minuta prišao vlasnik i zamolio da zajedno sa njenim društvom popije piće.

– Rekao je da ju je prepoznao čim je ušla i da mu je velika čast što je došla u njegov lokal. Oduševljen je njenim radom i odmah je zamolio da, ukoliko je raspoložena, u najskorije vreme nastupi u diskoteci. Nataša mu je odgovorila da je oduševljena idejom, ali ga je zamolila da sačeka do kraja septembra, kada će izaći njen novi album – otkriva za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da plavokosa lepotica veruje da će njen novi CD biti najbolji u karijeri.

Inače, pop diva će do izlaska sledećeg albuma najviše vremena provesti u studiju i u nekoj vrsti medijske ilegale. Koncerti koje je održala na Crnogorskom primorju bili su odlično posećeni i svi su bili oduševljeni atmosferom na nastupuma, tako da Bekvalčeva oseća veliku odgovornost prema svojoj publici.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata obrisala sve slike sa Vladom!

Nata higijeničarka!

Nataša Bekvalac uživa sa porodicom


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša zaludela Italijana!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump