Ostavila Elvisa zbog Srbina!

Iako je dugo poricala šansu da se opet uda, Nikolajeviću nije mogla da odoli.

„Verena sam. Srbin je. Zaprosio me je na kolenima i bilo je vrlo romantično“, pohvalila se Sibil „Njujork dejli

njuzu“. Šepardova je sledila putanju mnogih lepotica šezdesetih godina i sa manekenske piste prošetala do velikih i malih ekrana. Bila je neodoljiva još kao devojka, kada je osvojila titulu tinejdžerske mis Memfisa, a proglašena je i za manekenku godine. Gde god je išla, mamila je uzdahe i slamala srca, a ozloglašeni zavodnik Marlon Brando joj je na jednoj zabavi glasno rekao da ima „sjajnu guzu“. S njim se očigledno slagao i legendarni kralj roka Elvis Prisli, koji je takođe bio u vezi s privlačnom glumicom. Ipak, pored svih holivudskih srcolomaca, Sibilin život obeležili su Srbi. Njenu filmsku karijeru započeo je režiser Piter Bogdanović, naše gore list, koji je primetio i izveo pred filmske kamere, prethodno je otevši od kralja rokenrola. Od tada, zlatokosa Sibil može da se pohvali glumom u ostvarenjima Martina Skorsezea, popularnom autobiografskom knjigom i prilično skandaloznim citatima vezanim za, nećete verovati, Bogdanovića, s kojim je na snimanju filma „Poslednja bioskopska predstava“ imala strastvenu aferu. Kada joj njegova žena, zadužena za kostime nije dozvolila da odabere neki komad sa snimanja za uspomenu, otresita Sibil je izjavila: „Verovatno je smatrala da sam već uzela dovoljan suvenir – njenog muža.“ Ova vremešna zavodnica udavala se već dva puta. Prvi put za Dejvida Forda, zabavljača iz noćnog kluba, s kojim je slučajno zatrudnela, a drugi put za Brusa Openhajma posle još jedne „sumnjive“ trudnoće. Posle avantura sa brojnim filmskim partnerima, Sibil je izgleda u 62. godini odlučila da se skrasi uz Nikolajevića, a iako se termin svadbe još uvek ne zna, glumica je u jednom intervjuu izjavila da ima dečka s kojim se drži „ispod radara“ i da je veoma zadovoljna svojim životom. Šepardovu smo najskorije imali priliku da vidimo u seriji „Ženske priče“ na „Foks lajfu“.

– Često sam razmišljala o lezbijstvu. Više puta tokom života sam htela da imam ženu kao ljubavnicu, nije baš da to forsiram, ali ništa još uvek nije gotovo – otkrila je Sibil. Ove i slične tvrdnje javnost prosto guta iz njene autobiografije, u kojoj je iznela zanimljive anegdote, ali i prljav veš mnogih holivudskih zvezda. Da li će srpski šarm biti dovoljan da je smiri, videćemo.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Robija Vilijamsa ostavila devojka zbog SP-a

Anabela ostavila Mladena zbog frizera?!

Nikada se ne bih udala za Srbina!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ostavila Elvisa zbog Srbina!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump