Oženio se Alek Boldvin!

Holivudska zvezda Alek Boldvin (54) i joga instruktorka Hilarija Tomas (28) venčali su se u katedrali Svetog Patrika na Menhetnu u Njujorku.

Prenosi magazin

„Pipl“.

 

Par se zabavlja od prošle jeseni, a venčanju su prisustvovali porodica i prijatelji, kao i poznate ličnosti – Vudi Alen, Mariška Hargitaj, Tina Fej i naravno braća Boldvini, Bili i Stiven.

Mlada je nosila svilenu venčanicu boje magnolije, a mladoženja smoking koji je dizajnirao modni mag Tom Ford. Crkveni hol je bio ukrašen ružama i ljiljanima, a deveruše su nosile kostime, svaka u drugoj boji.

Par se upoznao prošlog leta, a kako su tada preneli Boldvinovi prijatelji, glumac se trenutno zaljubio u 26 godina mlađu devojku.

Boldvin je prethodno 12 godina bio u braku sa Kim Bejsinger, sa kojom ima šesnaestogodišnju ćerku Ajerland. Nedavno je napao paparaca koji ga je slikao kada je došao po bračnu dozvolu.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Janko Tipsarević se oženio!

Oženio se iznenada reper Skaj Vikler!

Aca Regina se oženio Ninom Janković


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Oženio se Alek Boldvin!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump