Robert se odselio od Kristen!

Nema praštanja! Glumac Robert Patinson (26) iselio se sa sve koferima kuće u Los Felizu u Kaliforniji.

Gde je od prošle godine živeo sa koleginicom Kristen

Stjuart (22)!

 

Razlog za razlaz i kraj ljubavi između junaka filmske sage “Sumrak” je taj što je Kristen uhvaćena u strasnom ljubavnom klinču sa britanskim rediteljem Rupertom Sandersom (41), koji je inače oženjen i ima dvoje dece. Dokazi o prevari u vidu fotografija objavljeni su u američkim tabloidima. Robert i Kristen su u vezi više od tri godine.

“Robertu je slomljeno srce. Besan je na Kristen. Nisam siguran da će se ikad oporaviti od ovoga”, rekao je neimenovani izvor blizak glumcu.

Odluku da se iseli nije promenilo ni njeno srceparajuće javno izvinjenje, u kome Roberta moli za oproštaj i ističe da je on jedina ljubav njenog života.

“Istinski mi je žao zbog bola i sramote koju sam nanela svojim bližnjima i svima na koje je ovo uticalo. Ugrožena je najvažnija stvar u mom životu, kao i osoba koju volim i poštujem najviše od svih, Roba. Volim ga, volim ga i tako mi je žao”, navela je Kristen.

Otkriveni su novi detalji o aferi između Kristen i Sandersa, koji je režirao film “Snežana i lovac“. Njih dvoje su bili više nego prisni u maju ove godine u jednom berlinskom restoranu. Portal “radar online” prenosi i da se Kristen ulizivala Rupertovoj deci i da je njegovu ćerku Skaj (8) često vodila na sladoled u Los Anđelesu tokom snimanja filma.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kristen se izvinila Robertu!

Robert Patinson se Krije kod Riz!

Napio se i zvao Kristen!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Robert se odselio od Kristen!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump