Sekina čivava čeka trojke!

Radost u domu Piljikića, nastala saznanjem da će njihova kuja Sara uskoro ošteniti troje mladih.

Nije mogla da ostane između četiri zida, pa je folk pevačica

odlučila da je podeli i sa vaskolikom javnošću putem društvenih mreža!

 

Naime, Seka Aleksić ne samo da je obavestila naciju da će se u njenom raskošnom domu u Staroj Pazovi uskoro začuti pseći lavež štenadi već je na „tviteru“ objavila sliku ultrazvuka svoje keruše! Ova radosna vest dočekana je na sve strane diljem interneta, pa je u vrlo kratkom roku uspela da zaseni sve dnevne aktuelnosti, poput stranačkog previranja opozicije i ostalih gorućih tema! – Sarin ultrazvuk… dobićemo tri šteneta – ponosno je istakla Aleksićeva.

Fotografija Sarine utrobe dostigla je u kratkom roku rekordan broj pregleda, a ponosna vlasnica kereće družine bila je juče okupirana primanjem čestitki od svojih fanova!

Redakcija našeg lista pridružuje se čestitkama i sa nestrpljenjem očekuje dalje informacije vezane za Sarine trudničke dane.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jedna mala Čivava kao policijski pas!

Sekina kuća od pola miliona evra

Jedna Sekina tetovaža je skroz besmislena?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sekina čivava čeka trojke!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump