Severina iznajmila sandale?!

Da srpske estradne ličnosti iznajmljuju garderobu i obuću za snimanje spotova, odavno je poznato.

Ali da će to uraditi i velika zvezda i verenica milionera Severina Vučković,

nismo mogli ni da sanjamo.

 

A upravo to se moglo zaključiti kada smo poznatu hrvatsku pevačicu uslikali na snimanju spota na beogradsksom splavu “Play” prilikom odlaska u sandalama kojima je zvezda selotejpom oblepila đonove. Ovo je, za neupućene, uobičajen postupak kada se neko slika u iznajmljenoj obući koju potom mora da vrati u radnju, a radi se da se ne bi oštetio đon i na taj način videlo da je obuća već bila nošena. Naravno, postoji i mogućnost da je Seve ovo uradila da ne bi ogulila đon svojih sandala, mada bi takav postupak bio čudan za nekoga ko može da bez razmišljanja kupi ne jedan već deset identičnih parova obuće. U želji da saznamo da li je Vučkovićeva snimala u iznajmljenoj obući, probali smo da stupimo u kontakt sa njenim menadžerom Tomislavom Petrovićem, kome smo postavili konkretno pitanje preko SMS-a, ali nam on nije odgovorio niti se javio kada smo ga zvali.

Osim ovoga, Severina je poprilično prištedela i na snimanju spota za duetsku pesmu sa Anom Bebić “Italijana” budući da je jedan deo snimala u hotelu svog verenika u Vršcu, a da nije čak ni statiste platila već je pozvala fanove da joj besplatno igraju u ekranizaciji letnjeg hita.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina ima samo osnovnu školu?!

Severina tajno u Beogradu!

Mama Severina od 40 leta!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Severina iznajmila sandale?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump