Slađa povredila međunožje!

Kada je vidimo onako zgodnu i zategnutu i čujemo kako priča o svakodnevnim treninzima.

Čini nam se da je Slađana Delibašić toliko razgibana da joj se nikakva povreda

ne može desiti. Ipak, pevačica nije obraćala previše pažnje kada je u nedelju skijala na vodi, pa je tom prilikom povredila – međunožje!

Slađa je sa kolegom Sanijem iz grupe „Trik FX“ probala ovaj ekstremni sport, nakon čega su oboje zadobili iste povrede! Toliko ih je bolelo da nisu uspeli da sami odu do automobila, već su pozvali prijatelje koji su ih odneli do vozila.

– Slađa je u nedelju uživala na Savi sa Sanijem. Želeli su malo da se zabave, pa su odlučili da skijaju na vodi. Mislili su da nije toliko opasno, pa su se potpuno opustili. I sve je krenulo u najboljem redu, međutim, pali su sa skija i povredili prepone. Osećaj je bio veoma bolan, jedva su izašli iz vode. Po izlasku su seli na splav i pozvali prijatelje da dođu po njih. Oni su ih bukvalno odneli do automobila jer Sani i Slađa nisu mogli da se kreću od bolova. A sve što je potrebno sada jeste da miruju – priča za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Kako bismo bili sigurni da je Slađa dobro, kontaktirali smo sa njom.

– Jeste, povredila sam prepone. Bili smo kod brata, pa smo sve organizovali tamo. Sa mnom je bio i Sani, tako da smo oboje zadobili povrede. Danas mi je već bolje, stavljala sam led i mislim da će za tri-četiri dana proći. Mi smo skijali i onda se talas odbio, pa smo oboje nezgodno pali i povredili se. Sani je malo gore prošao od mene. Njemu je baš natečeno i kao da je napuklo – izjavila je Slađa za „Alo!“.

Pošto nas je zabrinulo to što nam je rekla Slađa za Sanija, pozvali smo ga da vidimo kako se oseća.

– Ja sam baš povređen. Slađa je još i dobro prošla, a ja sam baš nagrabusio. Mada je ona iskusnija od mene, ja sam novajlija kada je skijanje na vodi u pitanju. Juče je bilo baš loše, mada smo se mi tamo još šalili oko svega što se dogodilo. Ali, kada su se povrede ohladile, nije baš bilo za šalu. Kako se primicalo veče, nisam mogao da hodam, čak sam dobio i temperaturu. Jutros sam bio kod fizioteraperuta, pa mi je stavio flastere i zavoje i rekao da mi je telo doživelo šok i zato sam imao temperaturu. Danas je malo bolje, ali i dalje teško hodam. Ali to se desi kad mangupi hoće da glume klince. Kako je Slađa bolje prošla, napišite da su ovog puta ženske pobedile muškarce – izjavio je Sani za „Alo!“. A nama preostaje da kažemo – više opreza sledeći put.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka: Slađa „Alegro“ je najbolja pevačica!

Đole mi je zahvalan što sam mu skinuo Slađu

Slađa ćerku vodila na tezgu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Slađa povredila međunožje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump