Tanja Savić rodila sina!

Tanja Savić je na svet donela dečaka, i to u dalekoj Australiji, gde već nekoliko godina živi sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem!

Folk pevačica i njen partner još nisu dali

ime dečaku, ali za to svakako ima vremena. Inače, kako saznajemo, Tanja se porodila još 30. juna ali nikome nisu želeli da jave srećnu vest dok ne izađe iz porodilišta.

– Jutros su nam javili da je Tanja rodila sina. Presrećni smo. Neka bog da svima koliko je i nama dao. Kad beba malo ojača i poraste, Tanja bi trebalo da dođe u Srbiju – rekao nam je ponosni deda Slaviša.

Beba koju je Tanja rodila začeta je nakon svađe sa suprugom Dušanom. Podsećanja radi, Tanja je prošle godine dok su boravili u njenom rodnom selu Radinac, kod Smedereva, policiji prijavila Dušana optuživši ga da je navodno kidnapovao njihovog prvog sina Maksima.

Kako su mediji pisali, napopularnija zvezda „Granda“ je protiv supruga podigla i prijavu za nasilje u porodici, ali je kasnije, kada se Dušan ipak vratio kući, odlučila da je povuče. Bračni par je obećao da će sve nesporazume rešiti između sebe, a o svemu je obavešten tužilac, koji je zaključio da u ovom slučaju nije bilo elemenata krivičnog dela.

A da je nakon svađe sve slađe, pokazuje upravo njihov slučaj. Ubrzo posle pomirenja, Savićeva je saznala da je u drugom stanju, nakon čega se sa suprugom i sinom vratila u Australiju.

Inače, kako se ranije pisalo, Tanjini roditelji nameravali su da odu u Australiju kako bi bili uz svoju ćerku tokom porođaja. Međutim, to se nije dogodilo, ali nestrpljivo čekaju da beba još malo poraste, pa da se igraju sa još jednim dečakom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić pokazala sina!

Tanja Savić postala mama – rodila dečaka!

Tanja Savić reklamira pogrebnu opremu!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tanja Savić rodila sina!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump