Tom Kruz ne želi na sud!

Razvod Kejti Holms i Toma Kruza biće duga pravna bitka iza zatvorenih vrata i neće se voditi na sudu.

Već će se advokati obe strane dogovoriti u Njujorku, prenose američki

mediji. Pravni timovi čuvenog para treba da se dogovore na obostrano zadovoljstvo u vezi s podelom imovine, izdržavanjem deteta, prava na posete ćeki Suri i o tome da li će starateljstvo biti zajedničko ili će, kao što je Kejti zahtevala, dete pripasti njoj.

Holmsova je na sudu trebalo da se pojavi 17. jula, ali je sva prilika da do toga neće doći, bar dok advokati ne iscrpe sve mogućnosti. Ona je angažovala najčuvenije njujorške brakorazvodne advokate Alana Mejefskog i njegovog partnera Majkla Mosberga. Prilikom posete njihovoj kanelariji nije bila sa ćerkom, a kako prenosi magazin „Pipl“, iz „mercedesa“ sa tamnim staklima izašla je ležerno odevena i opuštena.

– Njeni advokati će tražiti da Tom odmah počne da plaća izdržavanje deteta zbog velikih troškova koje Kejti ima od kada je morala da angažuje skupo privatno obezbeđenje – izjavio je neimenovani prijatelj Holmsove.

S druge strane, Kruz je takođe angažovao skupe advokate iz Los Anđelesa i Njujorka. Kejti je angažovala i firmu za „finansijsku forenziku“, koja bi trebalo da utvrdi koliko novca treba da joj pripadne nakon razvoda. Procenjuje se da Kruz ima više od 250 miliona dolara. Kako prenose američki mediji, to znači da Kejti ne pada na pamet da iz braka izađe sa samo 15 miliona dolara, kako stoji u predbračnom ugovoru. S obzirom na to da ni Sajentološkoj crkvi ni Kruzu ne odgovara suđenje koje bi trajalo dugo i samim tim bilo najveća vest u medijima, a na kojem bi mogle da budu otkrivene tajne ove sekte, sva je prilika da će do vansudskog dogovora doći.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kejt Holms i Tom Kruz ne žive zajedno?

Tom Kruz i Džon Travolta na sajentološkoj proslavi

Tom Kruz ćerku i dalje tretira kao bebu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tom Kruz ne želi na sud!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump