Vlada: Nataša i ja smo u vezi!

Posle silnih demantija da je u vezi sa Natašom Bekvalac, maneken Vladimir Vuksanović napokon je priznao romansu sa pevačicom.

Pošto je „Alo!“ prvi o

tome pisao, a nakon toga objavio zajedničke fotografije sa Brača, bivši učesnik „Survivora“ je zapravo sa zakašnjenjem potvrdio sve naše navode. Pobednik „VIP Survivora“ je u intervjuu za magazin „Hello“ između ostalog rekao:

– Svestan činjenice koliko su me neistine o mom privatnom životu povredile, najviše mi prija da se o njemu ne zna previše. Samo ću reći da sam zaljubljen i da uživam. Istina je da smo u vezi – izjavio je Vlada za magazin „Hello“, a onda rekao šta mu se najviše svidelo kod Nate.

– Kod žena me uvek privuku pozitivan odnos prema životu, osmeh i harizma. Upravo ono o čemu uvek pričam: hemija, slična interesovanja i smisao za humor – kaže poznati maneken.

Izgleda je Vlada kod Nataše pronašao sve ono što traži kod devojaka, a ostaje nam da vidimo koliko će trajati veza ovog novopečenog para. Svakako su do sada pokazali da uživaju jedno u drugom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada skače uz pomoć drugara!

Vlada i Marina u vezi?

Vlada smuvao zvezdu „Granda“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vlada: Nataša i ja smo u vezi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump