Zorica: Zavidela sam Miri Marković!

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Pa legendarnoj folk pevačici mnoge koleginice zavide na

pažnji koju dobija od supruga.

 

Zorica, međutim, zavidi svojoj bivšoj partijskoj šefici Mirjani Marković!

Naime, Brunclikova je u emisiji „Ćirilica“ Milomira Marića, koja se emituje na TV „Hepi“, otkrila da je supruga pokojnog predsednika Srbije i Jugoslavije bila najvoljenija žena koju je upoznala:

– Kao Mira Marković, nije bila voljena nijedna žena koju ja poznajem. Sa svojim suprugom imam divan brak i voljena sam, ali sve pada u vodu kad se nađete u blizini energije i ljubavi koju je Slobodan Milošević emitovao prema Miri Marković. Svi smo joj zavideli na tolikoj ljubavi – rekla je Brunclikova, a onda je prešla i na tužniju stranu priče:

– Mislim da je ona teško podnela što joj nisu dozvolili da se oprosti od svog voljenog bića, od svog Slobodana, s kojim je bila toliko dugo i beskrajno su se voleli – rekla je pevačica, koja je takođe rekla da ne vidi ništa čudno u tome što je Milošević prao sudove umesto Markovićeve.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zorica: Tijanić i Vesna su želeli da nestanem!

Mina Kostić: Zorica je nekulturna!

Pogledajte novi spot Maje Marković!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Zorica: Zavidela sam Miri Marković!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump