Aca Lukas na prašku!

Domaćice u današnje vreme imaju sve više razloga da uživaju u svom zanimanju – kada u marketu jednog velikog trgovinskog lanca.

Kupe prašak za veš poznatog proizvođača,

mogu da dobiju i novi album Ace Lukasa na poklon!

 

Mnogi su bili u šoku, a mnogi su se i smejali ovom marketinškom potezu, s obzirom na to da se zna da je folk pevač svojevremeno konzumirao „beli prah“. Da ironija bude veća, Acin novi album zove se „Stil života“!

Budući da je on javno govorio o svom nekadašnjem poroku, savetujući mladu publiku da nikada ne proba kokain, način na koji prodaje nove pesme još više iznenađuje. Tim povodom, sajt „amitzdulniker.com“ objavio je i šaljivi blog, a njegov autor slikao se sa „Acinim praškom“ za uspomenu.

No, Lukas nije jedini koji se prodaje uz hemiju – Željko Joksimović i Zdravko Čolić su takođe svoje CD-ove plasirali u samoposluge uz prašak za veš. Tim povodom je Lukas u jednoj TV emisiji izjavio da mu nije jasno kako neko može svoj album da prodaje uz zejtin, pirinač ili prašak! Da li mu je u međuvremenu postalo jasno zašto su neke njegove kolege delile albume uz kućne potrepštine pa je odlučio da im se pridruži ili je u pitanju nešto drugo, pitali smo glavnog aktera ove priče.

– U pitanju je ozbiljna domaća kompanija, koja je bila zainteresovana da se novi album distribuira uz njihove proizvode. Od nekoliko ponuda, njihova je prihvaćena. Živimo u eri piraterije i potpuno je normalno da se CD-ovi vezuju za poznate brendove kako bi se pogurala prodaja. Primeri su Zdravko Čolić, Lepa Brena.. U narednih mesec dana, album će biti prodat u prvom tiražu od 100.000 primeraka. Retko ko se danas može time pohvaliti. Nakon toga će biti u prodaji širom zemlje u svim radnjama „Siti rekordsa“, na pumpama, trafikama. Što se tiče moje ranije izjave, mnoge stvari u izdavaštvu su se promenile od tada. Nekada su se CD-ovi štampali u tiražima od nekoliko stotina hiljada promeraka. Dosta ulažem u albume i ne želim da vlasnici raznih piratskih sajtova zarađuju na mom radu – rekao je za naš list Vuksanović.

Pošto se na omotu albuma, pored njegove, nalazi i slika Isusa Hrista, domaćice mogu da tokom pranja veša puste Acin novi album i pomole se za lepši stil života!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas izašao iz bolnice

Lukas stavio Isusa na omot albuma!

Aca Lukas fanovima poklanja telefon!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Aca Lukas na prašku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump