Bekuta posvetila pesmu Mrkonjiću!

Gde god da odu i šta god da rade, ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić i folk pevačica Ana Bekuta ne kriju svoju ljubav.

Koju su pokazali i na nedeljnom koncertu posvećenom Danu

rudara u Majdanpeku.

 

Ana je Mrki posvetila pesmu, a on joj je uzvratio priznanjem da je žena njegovog života, otkrivši da su zajedno tačno 156 dana!

– Rudarski život nije nimalo lak, njihov posao je mnogo težak, zato je ova pesma posvećena njima, ali i putarima, posebno jednom, mom putaru – rekla je Ana i zapevala pesmu „Treba vremena“.

Nakon koncerta, Milutin Mrkonjić otkrio je koliko voli svoju Anu:

– Ljubav cveta, mnogo se volimo. Ona je žena mog života, doživeo sam nešto što nisam nikada za sve svoje godine i ja je mnogo volim. Naša ljubav traje pet meseci, tačno 156 dana – bio je precizan Mrkonjić, a pevačica, koja je emocije prema ministru pokazala u pesmi, izjavila je da se poistovećuje sa rudarima.

– Kada vidim koliko oni rade i koliko se muče, odmah vidim sebe. Nije lako pevati po nekoliko sati bez prestanka, svaki dan, ali je još teže kopati rudu. Nisam imala priliku da uđem u rudnik, iako sam u ovom kraju nastupala na početku svoje karijere, a sada bih volela da mi omoguće da vozim holpak – izjavila je Bekuta za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša: Dači sam posvetila pesmu!

Nataša posvetila pesmu Novaku?

Bekuta pevala, Mrka uživao!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bekuta posvetila pesmu Mrkonjiću!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump