Ceca u centru pažnje zbog gasa!

Ceca Ražnatović konstantno je u centru pažnje javnosti, ali juče za to nije bila zaslužna ona sama, već – gas!

Naime, kako “Alo!” saznaje, komšije su ispred njene vile u

ulici Ljutice Bogdana na Dedinju osetile čudan miris i pozvale “Srbijagas”, čiji su radnici odmah izašli na teren.

Kako nam je rekao izvor koji se zatekao na licu mesta, miris koji je izazvao uzbunu bio je nalik plinu:

– Svi koji su u toku jučerašnjeg dana u prepodnevnim satima prolazili ulicom Ljutice Bogdana, u kojoj živi folk zvezda Ceca Ražnatović, mogli su da osete jak, opor i neprijatan miris. Neko od komšija pozvao je službu za prijavu kvara na gasovodu, a nadležni su odmah izašli na teren kako bi utvrdili o čemu se radi. Ipak, nakon detaljne pretrage stručno lice utvrdilo je da je pevačicina vila bezbedna i da nema nikakvog kvara na gasovodu – kaže naš sagovornik.

Tragom ove informacije otišli smo na lice mesta, ispred kuće Cece Ražnatović, gde smo se i sami uverili da radnik vrši nekakve istrage. Na naše pitanje odakle je i šta radi i da li pevačica ima problema sa plinom, radnik je odgovorio.

– Ja sam iz “Srbijagasa” i došao sam u rutinsku kontrolu. Ovo smo radili i ranije u drugim gradovima. Molim vas, moram da radim i dalje, ne želim bilo šta da komentarišem.

Bilo kako bilo, Cecina vila je bezbedna, sa gasovodom je sve u redu, a ovu informaciju smo saznali zahvaljujući savesnom komšiji kojem je juče nešto “zamirisalo”.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca otputovala u Australiju!

Ceca od danas u kućnom zatvoru!

Ceca: I dalje čekam poziv koji se ne odbija


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca u centru pažnje zbog gasa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump