Ceca: Upoznala sam Anastasijinog dečka!

Nakon što je objavljeno da je četrnaestogodišnja Anastasija Ražnatović u vezi sa šest godina starijim fudbalerom Nemanjom Zaladom.

Počele su spekulacije o tome kako će njena

mama Ceca na to reagovati. Pričalo se da Ražnatovićeva baš i nije zadovoljna svojim „zetom“, međutim, u intervjuu za nedeljnik „Star“ folk diva je otkrila da je aminovala romansu svoje mezimice.

– Muzika je puna emocija, što znači da i ja znam šta znači voleti i zaljubiti se. Imala sam i ja i 14 i 16 godina… A odgovor na pitanje je – da, upoznala sam Anastasijinog dečka. Mnogo je fin, lepo vaspitan, iz fine porodice… Treba da znam s kim su mi deca kako bih mogla da im pomognem ako zatreba – izjavila je pevačica. Inače, Ražnatovićeva će u junu sledeće godine održati koncert na Ušću, a uskoro počinje sa pripremama za novi album, koji bi trebalo da izađe u tom periodu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viki Miljković: Nisam upoznala Cecinog dečka!

Ceca: Imam dečka i ne žali se što ga krijem!

I konačnooo! Ceca pokazala svog dečka!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca: Upoznala sam Anastasijinog dečka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump