Dača: Volim te, Ivana!

Danilo Ikodinović je izgleda preboleo bivšu suprugu Natašu Bekvalac, ali očigledno da nema sreće u ljubavi.

Što možemo da zaključimo po njegovim tvitovima.

Dača je, naime, napisao da voli jednu Ivanu i da će ona to shvatiti uskoro!

 

– Da, volim te, Ivana. Ja samo hoću da te volim… Ne znam šta je tu pogrešno. Ti si moja prelepotica. I ja te volim… Ljubav, razumeš. Samo ljubav, nema ništa drugo… Ništa ti ne razumeš… Nadam se da neće biti kasno kada shvatiš… Pita me, ‘šta ti je’. Ništa, samo ljubav… Znaš li šta je to ljubav? Znaš… Onda me nemoj pitati… Spava moja prelepotica sada… Neka, samo da je dobro… Lako ćemo što ja ne spavam… Ionako ne volim da spavam – napisao je Ikodinović, a malo kasnije je priznao da se potajno nada da će ona to pročitati.

– Ne znam ni što ovo pišem. Neće ona pročitati… Ali mi je nekako lakše misleći da će ipak videti – izjadao se bivši sportista.

Podsećanja radi, Danilo je pre nekoliko meseci uslikan sa bivšom devojkom Vanje Udovičića, Ivanom Ukropinom. Iako nisu želeli da potvrde vezu, možda dođe i do pomirenja, a kako je Dača počeo sve da tvituje, očekujemo i da je dotična Ivana pročitala sve ovo i vratila se Natašinom bivšem mužu u zagrljaj!

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača: Uživam u momačkom životu!

Dača: Nataši bi bolje bilo da ćuti!

Ne smem da te volim


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dača: Volim te, Ivana!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump