Dašić dolazi da igra u tazbini?!

Dašić igra na poziciji visokog krila i bio bi veliko pojačanje za Kragujevčane.

A kako bismo potvrdili da zaista postoji mogućnost da Vladimir zaigra za Radnički, stupili smo

u kontakt sa čelnicima tog kluba.

– Postoji interesovanje kluba za takvog igrača. Mi se već duže vreme raspitujemo za njega, ali nismo u mogućnosti da se dogovorimo s njim jer je veoma dobar igrač, za koga se interesuju neki evropski klubovi, a ima i specifičnu cenu – izjavio je za „Alo!“ predsednik kluba Ivan Grujin, koga smo upitali i šta misli o tome što postoji mogućnost da za Dašićem bude raspisana poternica, te da može biti uhapšen zbog kidnapovanja našeg fotoreportera.

– Što se tiče vaše informacije da je za njim raspisana poternica, s tim nismo upoznati niti nas to interesuje. On je pre tri meseca igrao protiv nas za Olimpiju i niko ga nije uhapsio. Takođe je i sa reprezentacijom Crne Gore nedavno bio na Zlatiboru na pripremama, tako da do potpisivanja ugovora nas to ne interesuje. Ukoliko potpiše za nas, pa se tako nešto dogodi, postupili bismo u skladu sa pravilnikom kluba – kaže Grujin.

U želji da saznamo da li je Milena Ćeranić upoznata sa mogućim Dašićevim transferom u njen rodni grad, kontaktirali smo sa pevačicom, a kada smo joj rekli da postoji mogućnost da Dašić pređe u pomenuti klub, pevačica je izjavila:

– Aaa, sad ću da bacim telefon u vodu. Šalim se malo, odlučila sam da više ne pričam o svom privatnom životu, a kamoli o tuđem, tako da ne želim to da komentarišem. Od sada ću davati izjave samo o muzici jer mislim da je moja karijera malo pala u drugi plan, tako da ću ubuduće samo o tome pričati – rekla je Milena za „Alo!“, a kada smo joj rekli da smo želeli da je pitamo da li je upoznata sa ovim transferom, Ćeranićeva se samo nasmejala.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena u vezi sa Vladimirom Dašićem!

Rijana ne želi da igra u „Telohranitelju“

Milena Ćeranić: Dragana folira da ima dečka


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dašić dolazi da igra u tazbini?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump