Đorđe Balašević dobija unuku!

Krajem ove godine, „roda će sleteti“ u porodicu Đorđa Balaševića, koji je na koncertu u Opatiji otkrio da će njegova ćerka Jovana postati majka.

A za „Alo!“ je to

potvrdio i partner Đoletove ćerke i budući tata, bivši predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović Sadam! On kaže da će glumica roditi devojčicu oko Nove godine.

 

– Hvala vam na čestitkama i nema razloga da nagađamo pol deteta, već znamo da će biti devojčica. Još uvek nismo odlučili koje ćemo joj ime dati, a ni o venčanju ne razmišljamo. Na odmoru smo, na moru i uživamo – rekao je Jovanović, koji nam je potvrdio da će se Jovana poroditi u vreme novogodišnjih praznika:

– Istina je da ćemo dobiti bebu oko Nove godine, presrećni smo i to je sve što imam da kažem – dodao je član partije Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Euforija oko trudnoće Jovane Balašević počela je na Đoletovom koncertu u Opatiji, kada je, najavljujući pesmu „Neki novi klinci“, čuveni „panonski mornar“ objavio radosnu vest.

– Kod Balaševića u kuću za Novu godinu neće doći samo Deda Mraz, a ni on više neće biti sa najvećim stomakom u porodici. Jovana je trudna! – rekao je Balašević i dodao da je imao potrebu da radosnu vest podeli sa svojim fanovima, te da ih je zbog toga okupio kao što se u američkim filmovima okuplja rodbina.

Ovim povodom nismo uspeli da dobijemo kometar od Đorđa Balaševića, kao ni od buduće mame Jovane, ali ni od buduće bake Olivere, koja nam je spustila slušalicu kada smo joj čestitali unuku, ali je za jedne dnevne novine otkrila da ona neće biti „baka“.

– Đole će biti deda, a ja neću biti baba, pošto se još dobro držim – rekla je Olivera Balašević, buduća baka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Balašević ipak ne peva za NG u Novom Sadu!

Jelena Balašević: Posao preko veze?!

Balašević na Trgu u NS za NG za čak 200.000 evra!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Đorđe Balašević dobija unuku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump