Dunja Ilić se slupala bežeći od policije?!

Dvadesetogodišnja kantautorka Dunja Ilić je doživela saobraćajnu nesreću juče ujutro oko pet sati, kada je u pripitom stanju.

Bežeći od policije, udarila svojim

„audijem A6“ u drvo! Pevačica je zadobila lakše telesne povrede i nalazi se pod nadzorom u privatnoj bolnici.

 

Kako prenosi portal „opera-17.com“, Dunja je u petak uveče s nekoliko prijatelja posetila jedan beogradski restoran. Kako otkriva izvor blizak pevačici, društvo je uz večeru i piće razgovaralo o nekoliko aktuelnih tema, ali u jednom trenutku su postali sve glasniji, da bi nakon što se razgovor pretvorio u žučnu raspravu.

– Dunja je od vozača uzela ključeve svog „audija A6“, pobegla obezbeđenju i u pripitom stanju sela u automobil – rekao je za portal „opera-17.com“ izvor blizak pevačici.

– Dunja se automobilom zaputila prema Miljakovcu, a samo nekoliko minuta kasnije je za njom krenula policijska patrola. U želji da im pobegne pevačica je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u drvo. Na njenu sreću, prošla je samo s lakšim povredama i trenutno se nalazi na privatnoj klinici, gde je pod nadzorom lekara – otkriva taj izvor.

Inače, ovo nije prvi put da je Ilićeva imala peh zbog alkohola. Na doček Nove godine je prebila člana Hitne pomoći, a nedavno je priznala da je na letovanju u Crnoj Gori napala devojku koja je razbila flašu ispred njenog separea, a delić stakla joj je rasekao nogu. Ona je više puta pominjala da ima „mali problem s alkoholom“, odnosno da loše utiče na nju i da se trenutno nalazi u fazi kada samo želi da zaboravi sve loše stvari i nastavi da se bavi svojim poslom, zaključuje „opera17“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dunja Ilić se podsmevala Seki?!

Dunja Ilić ministarka?!

U Abu Dabiju tražili od Rijane da se obuče!/video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dunja Ilić se slupala bežeći od policije?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump