Dženifer se verila, konačno!

Ipak, neće ostati sama!

Sedam godina nakon razvoda od Breda Pita, jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca, Dženifer Aniston (43), njegova bivša

supruga, na korak je do novog venčanja!

 

Zvezda serije „Prijatelji“ verila se u petak sa glumcem i scenaristom Džastinom Teruom (41). On je zaprosio na proslavi svog rođendana i ispostavilo se da je dobio savršen poklon kada je Dženifer rekla „da“. Dženifer i Džastin su u vezi 15 meseci, a datum venčanja se još ne zna.

Njih dvoje su zajedno glumili u filmu „Wanderlust“.

„Džastin Teru je u petak imao prelepu proslavu rođendana, kada je njegova devojka Dženifer Aniston pristala da se uda za njega“, rekao je predstavnik za medije Džastina Terua za magazin „Pipl“.

Zanimljivo je da se Dženifer verila uoči vikenda kada je trebalo da bude venčanje njenog bivšeg sa Anđelinom Džoli u njihovom dvorcu u Francuskoj. Bred, koji je skoro pet godina bio u braku sa Dženifer, smuvao se sa Anđelinom tokom snimanja filma „Gospodin i gospođa Smit“. Dženifer i Anđelina godinama važe za najljuće suparnice u Holivudu. Navodno će se Bred i Anđa, koji imaju šestoro dece, venčati narednog vikenda.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Aniston konačno pronašla ljubav?!

Brak sa Dženifer je bio dosadan!

Došao je i taj dan: Udala se Dženifer Aniston!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dženifer se verila, konačno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump