Džunior Džek se pridržao za Kajinu dojku!

Iako su u vezi skoro godinu dana.

Svetski poznati di-džej Džunior Džek i srpska pevačica Katarina Ostojić očigledno još uvek imaju potrebu da se dokazuju, a ovoga puta on je želeo

prijatelje na društvenoj mreži „tviter“ da ubedi u nešto, pa je okačio fotografiju na kojoj svoju devojku čvrsto drži za silikonsku dojku!

 

– U slučaju da mislite da lažem – napisao je Džunior ispod fotografije na kojoj je čvrsto zagrlio Kaju, dok se u pozadini prostire pusta egzotična plaža. Osim petinga i peskovite plaže, na fotografiji se vidi i celulit na butini naše pevačice, ali njoj to izgleda ne smeta, a ni svetski poznatom di-džeju, koji očigledno uživa u vatrenoj ljubavi sa Kajom.

Poznati par je ovog leta imao i zajedničke nastupe u Srbiji, a kada se Kaja nedavno vratila s Ibice, zajedno su otišli na Bali, koji je inače poznat i kao atraktivna destinacija za sklapanje braka, no za sada srpska pevačica i belgijski di-džej ne spominju venčanje, bar ne na „tviteru“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džunior Džek u fazama do Kajinog zagrljaja!

Džunior Džek: Lepo mi je s Kajom!

Kaja: Džunior Džek je u Londonu za Novu godinu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Džunior Džek se pridržao za Kajinu dojku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump