Karleuša dobila lisice i bič za rođendan!!!

Ukoliko danas, za svoj 34. rođendan, reši da nekoga izbičuje, bilo iz strasti ili nekih drugih pobuda, Jelena Karleuša već ima spremnu opremu!

Naime, kako saznaje

“Alo!”, pop zvezda je od jednog od svojih vatrenih fanova dobila neobičan poklon – lisice i bič! Pošiljka je stigla dan pre njenog rođendana na kućnu adresu, a Jeca je bila veoma iznenađena kada je pogledala sadržaj paketa. Unutra se nalazila kutija sa upakovanim priborom iz seks šopa – lisicama i bičem optočenim „svarovski“ kristalima.

– Dan pre rođendana Jeleni su već počeli da stižu pokloni od najvernijih obožavalaca koji su želeli da je među prvima obraduju. Jedan od najupečatljivijih je bio paket u kojem su se nalazile seksi lisice i bič. Jelena je prvo bila u neverici šta joj ljudi šalju, a onda se nasmejala i pohvalila domišljatost svojih fanova – priča za “Alo!” dobro obavešteni izvor blizak JK.

I zaista, kada smo kontaktirali sa pevačicom u nameri da proverimo naša saznanja, slavljenica nam je potvrdila da je dobila “bezobrazan dar” od nepoznatog fana. Kako je istakla, poklon nije od njenog supruga, fudbalera Duška Tošića, kao što su neki odmah pomislili, već od nezponatog fana:

– Imam najmaštovitije fanove, to je sigurno. Poklon o kojem govorite nije od Duška, ne znam od koga je jer nije bio potpisan, ali ću mu svakako naći primenu. Ako ni za šta drugo, iskoristiću ih za zavođenje reda na estradi! Od Duška ću dobiti najlepši poklon tek kada se vrati iz Turske, a to će biti, nadam se, što pre – izjavila je Karleuša za naš list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša za godišnjicu braka dobila BMW Z4

JK: Rasplakala se za 32. rođendan

JK za 8. mart dobila seks!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Karleuša dobila lisice i bič za rođendan!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump