Kežman sa Marinom na moru!

Mateja Kežman trenutno boravi u Crnoj Gori, gde se, kako tvrde očevici, viđa sa Marinom Tadić!

Njih dvoje su viđeni na jednoj plaži na Crnogorskom

primorju kako uživaju u toplom popodnevu.

A da iznenađenje bude veće, bivši fudbaler je na plažu, gde ga je Marina već čekala, došao sa sinovima Lazarom i Jakovom!

– Mateja je na odmoru u Crnoj Gori, a svakodnevno se viđa sa Marinom. On na Jadranu boravi sa dečacima, koje vodi svuda sa sobom. Tako je nedavno došao na jednu plažu sa Lazarom i Jakovom, a tamo ih je već čekala Marina. Kupali su se i sunčali, a po osmesima se videlo da baš uživaju u zajedničkim trenucima. Mateja nije dugo ostao na plaži jer su deca morala da se vrate nazad – ispričao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta. U želji da saznamo da li su se sportista i pevačica stvarno videli u Crnoj Gori, kontaktirali smo sa Tadićevom.

– Odmaram se u Crnoj Gori isto kao i on. Čuli smo se telefonom i on je svratio na plažu Kamenovo na pola sata. Bio je na putu ka Adi Bojani i došao je da popijemo piće. Ništa neobično, mi se družimo već četiri godine, čuli smo se, svratio je na pola sata i popili smo piće – izjavila je Marina za „Alo!“, dok ju je Kežman demantovao?!

– Stvarno ne znam o čemu pričate. Bio sam na Adi Bojani sa decom poslednja četiri dana. Strašno šta ljudi mogu da izmisle – izjavio je Mateja za „Alo!“. Marinu i Mateju su mediji već povezivali, a oni su tvrdili da su samo prijatelji. Kežman je inače pre nekoliko meseci potvrdio da više ne živi sa suprugom Emilijom, s kojom ima troje dece.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mateja Kežman: Sa ženom nisam već dve godine!

Mateja Kežman: Želim još dece sa Emilijom!

Georgiev: Sa Marinom sam bio, ali pre 13 god.


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kežman sa Marinom na moru!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump