Kim je đubre!

Biće krvi!

Reperi Fifti Sent (37) i Kanje Vest (35) su u sukobu koji traje već nekoliko godina i koji bi lako mogao da se otrgne kontroli nakon poslednje prozivka koju je Fifti uputio

kolegi.

 

On je posredno Vestovu devojku, poznatu starletu Kim Kardašijan, nazvao đubretom!

Međutim, imajući u vidu da je Kim nedavno izjavila da joj se sviđa to što je dečko u novoj pesmi naziva savršenom kučkom, ko zna kako će njih dvoje prihvatiti ovaj novi „kompliment”.

„U pesmi je naziva kučkom, ko zna, možda to zaista i misli, a ona će pevušiti tu pesmu samo zato što je peva njen dečko. Ako je ona savršena za njega, onda je to tako. Znate kako to ide. Ono što je za jednog čoveka đubre, za drugog je blago”, rekao je Fifti Sent za „XXL magazin“.

Kim Kardašijan, starleta bujnih grudi i još bujnije zadnjice, ima čime da se pohvali u svojoj karijeri. Prvo se proslavila porno-filmom sa bivšim dečkom Rejom Džejom. Ispostavilo se da je Kim zapravo majka naterala da snimi pornić i to dva puta, jer joj se prva verzija nije dopala. Prošle godine je Kim bila u braku sa košarkašem Krisom Hamfrisom koji je trajao svega 72 dana, a koji je direktno prenošen u njenom rijaliti šouu.

Reperi Fifti Sent i Kanje Vest i ranije su imali razmirice. Fifti je 2007. obećao da će napustiti muziku ako njegov album „Kurtis“ bude prodat u manje primeraka od Vestovog „Graduation“. Uprkos tome što je potučen sa 957.000 prema 691.000 prodatih kopija, Fifti nije ispunio obećanje.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kim Kardašijan je hladnokrvna kučka!

Kim Kardašijan poslužila ručak beskućnicima

Kim može u „Vog“ preko mene mrtve!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kim je đubre!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump