Marijana Mićić živi kod dečka!

Taman kada su mnogi pomislili da je voditeljka Marijana Mićić rešila ljubavne probleme i konačno se skrasila pored svog dragog Ognjena.

Inače muža Jasne, sestre Slađe

Delibašić, stvar se otela kontroli. Naime, kako prenosi nedeljnik „Star“, voditeljka sa dečkom živi u zgradi u kojoj je on živeo sa porodicom, a njegova supruga Jasna sada je sa decom kod njenih roditelja. Međutim, pošto Ognjen nije podneo zahtev za razvod braka, Jasna navodno želi da se sa mališanima vrati u pomenuti stan!

– Taj stan u kojem on živi sa Marijanom vodi se na njegovog (Ognjenovog) oca. Čovek je uspešan biznismen i teško mu pada ovaj cirkus. On podržava Jasnu da se vrati sa decom u tajstan Najgore u svemu je što deca žive u oskudici, a Marijana se hvalila da je prošlog leta Ognjen na njen odmor potrošio 5.000 evra – priča za „Star“ izvor blizak akterima ove priče i dodaje da se pomenutistannalazi u zgradi u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin.

– Jasna svakog dana može da bane na vrata i da se sa decom vrati u stan. Ona to i planira jer nisu razvedeni, čak nije podnet ni zahtev za razvod, tako da polaže sva prava – izjavio je neimenovani izvor.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Horvat živi kod Nemeša i Marijane!

Marijana Mateus poslala poljupce Lotaru!

Marijana Mićić: Lukasa bih volela da vidim u VB!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marijana Mićić živi kod dečka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump