Mića se odmara daleko od glasina!

Dok javnost u Srbiji danima raspreda o njegovom privatnom životu, Mića Jovanović uživa sa svojom verenicom Milicom Đorđević na Azurnoj obali!

Naime, kada je bivša

misica Sandra Obradović dala intervju jednom nedeljniku, u kome je između ostalog navela da je u vezi sa muškarcem koji je zauzet, mnogi su prepoznali vlasnika i rektora Univerziteta „Megatrend“ kao njenu tromesečnu ljubav.

Međutim, po svemu sudeći, profesor Jovanović mnogo ne haje za glasine da je on Sandrina ljubav jer već neko vreme uživa sa svojom devojkom krstareći Francuskom. Kako je školska godina na fakultetu završena, profesor je dao sebi voljno i rešio da se odmori, i to u svojoj kući u Kanu, gde ima potpunu privatnost.

Jovanović i Đorđevićeva dane provode u kupanju i sunčanju trudeći se da ugode jedno drugom i ne mareći za ogovaranja. Uostalom, školska godina je još daleko!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mi smo ustvari bili vanzemaljci?!

Mića: Kome to smeta Nata?

Robert se odselio od Kristen!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mića se odmara daleko od glasina!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump