Natali se venčala u potpunom mraku!

Glumica Natali Portman (31) i koreograf Benjamin Milije (35) venčali su se u nedelju uveče, a prema jevrejskoj tradiciji.

Bračne zavete su razmenili u potpunom

mraku! Par se upoznao na snimanju filma „Crni labud“, gde je Natali za ulogu Nine Sejers dobila „Oskara“.

 

Ona i Benjamin su u vezi od 2009. Oni su pre 13 meseci dobili sina Alefa. Intimno venčanje pred oko 60 gostiju održano je u privatnoj kući u Big Suru u Kaliforniji. U pitanju su kuće na litici iznad okeana.

„To je njeno omiljeno mesto. Ona uvek ovde dođe kada želi da pobegne od gužve u Los Anđelesu“, rekao je izvor blizak glumici koji je želeo da ostane anoniman i dodao:

„Bila je opuštena atmosfera. Među gostima su bili samo njihovi najbliži prijatelji i porodica. Nije ni bilo pozivnica.“

Zanimljivo je da su od poznatih venčanju prisustvovali samo glumac Mekoli Kalkin (31), koji se proslavio ulogama u serijalu „Sam u kući“, kao i Ivanka Tramp, ćerka milijardera Donalda Tampa. Kalkin je u centru pažnje javnosti nakon što je objavljeno da se navukao na heroin i da mu je ostalo još šest meseci života:

„Natali i Mekoli su prijatelji godinama. Oboje su počeli da glume kao deca. On je osam godina bio u vezi sa Milom Kunis, sa kojom je Natali glumila u ‘Crnom labudu’“, zaključio je anonimni izvor.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ami G i Natali snimili duet! /video/

Trudna Natali Portman

Glumac filma „Sam u kući“, otac Majklovog sina!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Natali se venčala u potpunom mraku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump