Nataša i Vlada ne kriju ljubav!

Novosadska pevačica Nataša Bekvalac i njen momak, maneken Vladimir Vuksanović.

Po svemu sudeći više ne mare za komentare i ne sakrivaju svoju ljubav

od medija, pa su zato odlučili da njihovi poljupci pršte na sve strane. Bar dok su u inostranstvu!

 

Naime, iako smo imali prilike da vidimo njihov sočan poljubac zbog potreba snimanja njenog spota, sada smo se uverili kako to izgleda u „privatnoj režiji“. Njih dvoje su nakon velikog broja nastupa koje je pevačica imala u toku leta odlučili da se odmore u Hrvatskoj, na ostrvu Pag, koje je poznato kao „hrvatska Ibica“. Tamo se po ceo dan održavaju žurke i gostuju poznati svetski di-džejevi, pa je lepa Nata odlučila da je to idealno mesto da ponove letovanje na kojem su nedavno bili. Poseban povod je bilo i gostovanje di-džeja Axwella, koga je Nata slušala sa uživanjem!

– Oduševljena sam ostrvom Pagom. Zaista je posebno mesto i jedinstveno na ovim prostorima. Axwell je jedan od mojih omiljenih di-džejeva i drago mi je da sam imala priliku da ga slušam, a sledeće godine sigurno dovodim svoje prijatelje – izjavila je pevačica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada: Nataša i ja smo u vezi!

Mrka i Ana ne kriju ljubav!

Nataša Bekvalac: Dirajte mene, Kristinu ne!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Nataša i Vlada ne kriju ljubav!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump