Nikolina i Kapor u ljubavnoj krizi!

Mlade zvezde „Granda” Nikolina Kovač i Saša Kapor su, kao što je poznato, u ljubavnoj vezi, ali, kako “Alo!” saznaje, prilično turbulentnoj.

Kako tvrdi naš izvor

blizak popularnom paru, oni su se tokom boravka u Crnoj Gori stalno svađali. I taman kada okolina pomisli da su u dobrim odnosima, ponovo izbije nesporazum.

 

– Otkada je Saša imao incident na jednom beogradskom splavu, kada ga je policija privela zbog posedovanja oružja, Nikolina i on nikako da pronađu zajednički jezik. Stalno se svađaju i raspravljaju oko sitnica. Oboje su jedan period bili u Crnoj Gori, pa kada se nađu zajedno, stvarno deluju kao zaljubljeni par. Ipak, čim jednom od njih dvoje nešto nije po volji, odmah počne svađa. Ali, iako se posvađaju, nakon nekog vremena se ponovo pomire i onda je sve ponovo divno i sjajno. Naravno, do sledeće svađe. Postoji mogućnost da će se situacija po povratku u Beograd srediti, ali sada u Crnoj Gori je užasna – izjavio je za “Alo!” izvor blizak ovom paru.

Kako bismo saznali da li su ove tvrdnje istinite, kontaktirali smo sa lepom Sarajkom.

– Između nas dvoje je sve u redu, zajedno smo i sve lepo funkcioniše. Kao par, naravno da imamo različita mišljenja, ali se ne svađamo – izjavila je Nikolina, koja se vratila iz Crne Gore u Beograd, odakle ide u svoj rodni grad, Sarajevo.

U želji da saznamo i šta Saša Kapor ima da kaže o ovome, pokušali smo da stupimo u kontakt i sa njim, ali se nije javio do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikolina i Kapor u ljubavnoj vezi!

Nikolina i Saša zajedno i u pesmi!

Nikolina i Soraja u provodu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nikolina i Kapor u ljubavnoj krizi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump