Ode Kondi u manekenke!

Održala liniju! Iako ima 57 godina, Kondoliza Rajs, bivša državna sekretarka SAD, i dalje odlično izgleda.

Odatle i ne čudi što je popularna Kondi, koja važi za diplomatu od

karijere, rešila da proširi dijapazon zanimanja i snimi reklamni plakat za novu sporsku kolekciju odeće za ćene.

 

Radi se o kolekciji za En-Ef-El (NFL), američki fudbal, koji je i dalje sport broj jedan u Americi. „Podržavam NFL i pokazala sam svoju strast“, napisala je Kondoliza na svom „fejsbuk“ profilu.

Ona ne plakatu nosi dres svog omiljenog kluba Klivlend Braunsa i poruku: „To je moj tim“. Reklamnu kampanju, osim Kondolize, uradile su još i Serena Vilijams, poznata teniserka, i Melanija Tramp, slovenačka manekenka i supruga milijardera Donalda Trampa.

Prema poslednjim istraživanjima, čak 45 odsto navijača u američkom fudbalu su žene, zbog čega i ne čudi da su u ligi odlučili da posvete posebnu pažnju pripadnicama nežnijeg pola.

„Želeli smo da pokažemo da i žene mogu da budu navijači zahvaljujući odeći koju nose. Takođe, ovo je poruka da one imaju svoj tim“, rekao je Rijanon Mejden, jedan od direktora NFL-a.

Podsećamo, Kondoliza je svojevremeno bila jedna od najmoćnijih žana na svetu. Pre nego što je postala državni sekretar SAD, bila je profesor političkih nauka na koledžu Stenford.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đole Đogani kupovao odeću za brata!

Na „Farmu“ dolaze dve manekenke za Đanija

Pogledajte slike najviše manekenke na svetu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ode Kondi u manekenke!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump