Pevačica voli da se ponavlja na nastupima

Premda je trenutno verovatno najbogatija pevačica u regionu, Severina Vučković teško se rastaje od omiljenih komada odeće.

Pa neke nosi na po nekoliko nastupa u

nizu. Sudeći po tome koliko se često pojavljuje u njoj, izgleda da je hrvatskoj pevačici omiljena srebrna haljina sa resama.

 

Naime, Seve ju je najpre nosila na snimanju spota za pesmu “Italijana”, a potom ju je pokazala početkom avgusta na nastupu u diskoteci „Top hil“ u Crnoj Gori, da bi je potom obukla i pred svojim zemljacima u Zadru. S obzirom na to nevenčana supruga srpskog biznismena Milana Popovića sigurno nema novčanih problema, možemo da zaključimo da joj je pomenuta haljina veoma draga.

Iako naša publika nije navikla da zvezde ponavljaju odeću na različitim koncertima, ipak treba podsetiti da pevači(ce) na Zapadu tokom cele jedne turneje nose istu garderobu, ali unikatnu i specijalno kreiranu samo za koncerte, pa pretpostavljamo da je to slučaj i sa Severinom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severinin „Bred Pit“ oduševio Amerikance!

Severina nastupa u Crnoj Gori!

Seve i Milan zaljubljeni kao tinejdžeri!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Pevačica voli da se ponavlja na nastupima”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump