Poslanički pozdrav!

Novopečena poslanica Nevena Adžemović promenila je profesiju i modni stil, ali ponašanje se ipak mnogo duže pamti od krpica.

Pogotovo ako je dokumentovano.

Naime, proteklih dana pojavile su se fotografije na kojima se jasno vidi kako uzdanica Nove Srbije pokazuje srednji prst – puta dva!

 

Slika je nastala pre nekoliko godina, a bivša supruga Srđana Adžemovića sama ju je postavila na svoj “fejsbuk” profil. Pretpostavljamo da jedna od interpretatorki znamenitog hita “Pare, pare” tada nije ni sanjala da će postati poslanica, ali… Čudni su putevi “modelski”!

Inače, otkako je zakoračila u Narodnu skupštinu, Nevena je odbacila svu seksi garderobu i uz pomoć starije sestre Nevene – podsećanja radi, nekada najeksponiranije modelsice, koja je sada stilista – nabavila elegantne komade odeće. Ipak, dupli srednjak poslaničku sreću nesumnjivo kvari, pa smo zamolili trenutno najsjajniju zvezdu partije Velimira Ilića da nam odgovori na nekoliko pitanja, ali Nevena je do zaključenja ovog broja ostala bez komentara.

A koliko su pitanja bila teška, procenite sami!

1. Da li ćemo ubuduće moći da vidimo ovakav prizor i za skupštinskom govornicom?

2. Da li se Nevena kaje zbog pomenutih fotografija?

3. Da li će i ponovo pokazivati srednji prst?


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nevena Models: Srušila sam Borisa Tadića!

Nevena i Adžem prave drugu svadbu!

Bivša članice grupe „Models“ se razvodi


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Poslanički pozdrav!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump