Princezina rođaka u „Plejboju“!

Lepota je u očima posmatrača!

Katrina Darling (22), striptizeta iz Velike Britanije, dobila je šestocifreni iznos da pozira za „Plejboj“, najpoznatiji svetski magazin za

muškarce.

 

Iako izgleda tek malo bolje od prosečne pripadnice nežnijeg pola, Katrina je imala ima veliki adut u rukavu i rešila je da iskoristi svojih pet minuta slave. Ona je dalja rođaka Kejt Midlton, supruge britanskog prestolonaslednika princa Vilijama.

Katrina se pojavljuje na naslovnoj strani septembarskog izdanja u seksi crnom čipkastom donjem vešu, ravne, puštene kose, a njena frizura pomalo podseća i na frizuru Kejt Midlton. Iako se Katrina i Kejt ne poznaju i nikada se nisu srele, Katrinu zovu „kraljevska lepotica“ i „britanska kraljica burleske“. Katrina je iz Sanderlenda. U magazinu je dobila osam strana, a na seksi fotkama je i ona na kojoj gola leži potrbuške na ovčjem runu. Katrinina prababa je sestra Kejtinog pradede Tomasa Harisona.

Pre nego što je prešla u striptiz biznis, Katrina je radila u banci. Sada je Katrina rešila da se okuša u Njujorku kao plesačica, gde će pokušati da iskoristi povezanost sa britanskom kraljevskom porodicom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Isus u „Plejboju“ ???!

Princ Vilijam se ženi naredne godine

Kejt sve više liči na Anđu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Princezina rođaka u „Plejboju“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump