Slađa Delibašić, zaljubljena i seksi!

„Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi“, naziv je našeg poznatog filma koji se ovih dana odnosi na Slađanu Delibašić.

Koju je naš paparaco uslikao kako se ljubi s dečkom Vanjom.

Poznata pevačica je već nekoliko dana u Budvi, gde uživa sa svojim dragim, a mi smo ih spazili dok su se opuštali na gliseru.

 

Par nije skrivao zaljubljenost – neprestano su se ljubili, grlili, mazili, a za okolinu nisu marili. Možda su pomislili da ih niko ne gleda, pa tako nisu primetili ni našeg fotoreportera koji ih je slikao. No, verujemo da im fotografisanje svakako ne bi pokvarilo doživljaj!

Očekivano, Slađa je opet pokazala da joj je telo u top-formi, što i ne čudi, s obzirom na to da bivša supruga Đoleta Đoganija, prema sopstvenom priznaju, već decenijama svakodnevno vežba.

A u nameri da saznamo nešto više o novoj vezi zgodne denserke, pozvali smo Slađu, koja nam je otkrila zašto je Vanju do sada krila od javnosti.

– Vanja i ja smo već šest meseci u vezi. Ja sve ovo vreme nisam potencirala da ta veza izađe u javnost, jer sam bila prestala da verujem u pravu ljubav, a onda se ona u pravom trentku pojavila. Inače, naše drugarstvo se pretvorilo u ljubav jer smo se baš dugo družili – izjavila je Slađa za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slađa Delibašić i ćerka Silvia snimile pesmu!

Slađana Delibašić otvorila butik i kozmetički salon!

Đole: Imam moć kod obe, i Slađe i Vesne/intervju/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Slađa Delibašić, zaljubljena i seksi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump