Sladoled izlečio ranjeno srce!

Baš kao u lošoj sapunici!

Robert Patinson (26), zvezda serijala „Sumrak“, dao je prvi intervju od kada je otkriveno da ga je sada već bivša devojka Kristen

Stjuart (22) prevarila sa britanskim rediteljem Rupertom Sandersom (41).

 

Patinson je gostovao u emisiji „The Daily Show“ kod voditelja Džona Stjuarta. Kao što se i očekivalo, Patinson nije želeo da razgovara o Kristen, ali je posredno priznao da mu je bilo teško kada je saznao za prevaru i da je to „osećaj kao da je kraj sveta“.

„Zabrinut sam za tebe. Kako si?“, započeo je razgovor Stjuart.

„Doslovno ne znam kako da pristupim svemu šta mi se dešava. To je čudna stvar u intervjuima i sada ću zvučati kao idiot, ali moj najveći problem je to što sam škrt. Nisam zaposlio PR službu koja sve organizuje na intervjuima da izbegnem teška pitanja.sadaću zaposliti jednog“, počeo je šaljivo poznati glumac za kojim uzdišu žene širom sveta.

Voditelj je insistirao na pitanjima o Kristen, pa je Robertu u jednom trenutku dao sladoled i rekao mu:

„Zamisli da smo ja i ti dve devojke koje samo malo razgovaraju.“

Ali, u tom trenutku Robertu je postalo toliko neugodno da je počeo nekontrolisano da se smeje. Kada se uozbiljio, Džon je rekao poznatom „vampiru“ da raskidi za mlade nekad mogu da budu kao da je kraj sveta, a Robert se složio s njim, nakon čega se iz publike čuo duboki uzdah. Potom je voditelj okrenuo ponovo sve na šalu i Robertu poručio da je „previše dobar za Kristen i da je trebalo da je prebije“. Patinson se na tu opasku samo potvrdno nasmejao.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Robert se odselio od Kristen!

Napio se i zvao Kristen!

Robert Patinson se Krije kod Riz!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sladoled izlečio ranjeno srce!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump