Tanja Savić pozajmila 10.000 evra od Saše?!

Tanja i njen suprug Dušan Jovančević nedavno su ponovo postali roditelji u dalekoj Australiji.

A Tanja ne može da se vrati poslu i zaradi neki novac dok beba ne ojača. Upravo zbog

toga, Savićeva je pozvala Popovića, koji joj je pozajmio pomenutu sumu.

– Istina je da su Tanja i Dušan zapali u novčane probleme. Već nekoliko meseci jedva sastavljaju kraj sa krajem, pa tako pozajmljuju novac od prijatelja. Kao i svi roditelji, trude se da sinovima Maksimu i Đorđu obezbede sve što je potrebno, ali Dušanu posao loše ide u poslednje vreme, a Tanja sada neprestano brine o deci, pogotovo o malom Đorđu, pa ne može da ide na nastupe – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Pošto već godinama sarađuju na obostrano zadovoljstvo, ona je pozvala Sašu Popovića, koji je odmah pristao da joj pozajmi 10.000 evra, a dogovor je da mu Tanja vrati novac sledeće godine, kad dođe u Srbiju i počne da peva. Kako je ona pod ugovorom sa „Grandom“, Saši nije bio problem da joj da novac. Oboma im je u interesu da se ona što pre vrati pevačkoj karijeri. Inače, Tanja planira da od naredne godine sa porodicom živi u Beogradu, gde ima kuću – zaključuje naš sagovornik.

U želji da saznamo da li su ove informacije zaista istinite, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sašom Popovićem, kao i sa porodicom Tanje Savić, ali nismo uspeli u tome do zaključenja ovog broja.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja se vratila sa odmora zbog stomačnog virusa!

Tanja Savić reklamira pogrebnu opremu!!!

Tanja Savić rodila sina!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tanja Savić pozajmila 10.000 evra od Saše?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump