Severina: Milan i ja nismo više zajedno!

Samo dva dana od velikog intervjua u kom biznismen Milan Popović priča o tome da sa svojom nevenčanom suprugom Severinom Vučković.

Planira i usvajanje

deteta, ona je za hrvatske medije potvrdila pisanje „Alo!“, da su se rastali.

– Istina je, nismo više zajedno- rekla je Severina za hrvatsku „Gloriju“ nakon što ju je novinar pitao da li su tačne priče da između nje i srpskog biznismena postoje nepomirljive razlike, štaviše, da su čak i prekinuli vezu.

Severina je u nastavku teksta objasnila da je do rastanka došlo jer je među njima nestala ljubav i da je došlo do nepomirljivih razlika, a dva dana ranije Popović je za srpsku „Gloriju“ ispričao sasvim drugu priču.

– Severina i ja mnogo volimo decu. Rođenje Aleksandra u mnogo čemu je unapredilo naš zajednički život. Voleli bismo da imamo mnogo dece, razmišljamo i o usvajanju- izjavio je biznismen.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Popović: Severina i ja smo u neraskidivoj vezi!

Severina otvorila Aleksandru račun u banci!

Severina rodila sina Aleksandra!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Severina: Milan i ja nismo više zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump