Dado: Nije mi falio seks pre braka!

Neprikosnoveni ženskaroš, kako su do pre nedelju dana nazivali pevača Dada Polumentu.

Koji se iznenada oženio veroučiteljicom iz Novog Pazara Selmom Mekić, za

bosansko izdanje magazina “Svijet” izjavio je da mu šerijatsko zabavljanje, koje podrazumeva vezu bez fizičkog kontakta, nije predstavljalo problem, te da mu seks nije nedostajao!- Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dve stvari su bolje od svega što ste nabrojali – rekao je Dado kada ga je novinar pitao da li su mu nedostajali izlasci, ljubljenje i seks, dok je njegova novopečena supruga izjavila:

 

– Veoma je lep, kulturan, pažljiv i emotivan. Ja zaista nisam imala pojma da je on taj popularni Dado Polumenta. Kada sam ga prvi put ugledala, mislila sam da je lokalni Pazarac – izjavila je Selma, koja se za Dada udala 12. decembra ove godine.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada i Dado luduju po Kopu!

Miki: Nije Tanja ta devojka koja mi se svidela!

Olja Karleuša: Braja mi nije napisao hit!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dado: Nije mi falio seks pre braka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump