Nikolina: srećna sam, Saša me je zaprosio!

Saša se sa svojom trudnom devojkom Nikolinom verio dva dana pred njen 22. rođendan, a ona je pristala da se uda za njega, što je i priznala za “Alo!”.

– Jeste, istina je da

smo se verili. Prsten mi je ujedno bio i poklon za rođendan. Tačno je i da mi je ispred stana ostavio cveće i balone na kojima je pisalo: “Udaj se za mene”, a potom mi poklonio prsten, koji simbolizuje ljubav, veru i nadu.

Zaista sam presrećna – kaže Nikolina, koja potvrđuje da su Saša i ona tokom ovog čina bili sami u stanu, kao i da je njenom novopečenom vereniku u ovoj maloj romantičnoj akciji pomogao njihov kolega i prijatelj Stevan Anđelković.

 

– Članovi naše porodice nisu bili s nama tog dana, bili smo sami u stanu u Beogradu. A Stevan Anđelković je pomogao Saši u realizaciji ovog malog projekta – rekla je Nikolina kroz osmeh. Budući mladoženja nije bio tako rečit kao njegova lepša polovina, ali nije bio ništa manje srećan.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikolina i Saša zajedno i u pesmi!

Nikolina nikad zgodnija

Saši i Nikolini odleteo poklon za Lorenu


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nikolina: srećna sam, Saša me je zaprosio!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump