Seka i Karleuša zaključane zajedno u sobi!

Da se Seka Aleksić i Jelena Karleuša ne simpatišu zna cela nacija, ali ono što niko nikad nije mogao da pretpostavi.

To je da njih dve zapravo nemaju problem jedna s

drugom! Kako “Alo!“ saznaje, u nedavnom antologijskom susretu koji je odrganizovao Željko Mitrović u svojoj kancelariji za potrebe snimanja novogodišnjeg “Paparaco lova“ TV “Pink“, pevačice su napokon progovorile, i premda se nisu pomirile, pokazale su da se ne mrze! – Željkova sekretarica pozvala je prvo Seku Aleksić, koja se nalazila u zgradi “Pinka“, da dođe kod njega i pozvala Jelenu Karleušu da svrati. Prvo je kod Mitrovića stigla Seka, koja se smestila u njegovu kancelariju jer je navodno Željko izašao na kratko. Dok ga je čekala, u prostoriju je ušla Jelena, koja je za sobom zatvorila vrata, a u prvi mah nije prepoznala Seku misleći da je sekretarica!

 

“Dobar dan, treba mi Željko Mitrović“ rekla je JK dok je Seka ostala u šoku, pa je nastala neprijatna tišina – kaže naš izvor.- Kako je vreme odmicalo a vlasnik se nije pojavljivao, Seka je htela da izađe, ali su vrata bila zaključana. Ne sluteći da je posredi skrivena kamera, Jelena je takođe ustala i pokušala da otvori vrata, ali bez uspeha. Uvidevši da se nešto čudno dešava, njih dve su se ujedinile, pa su prvo kucale na vrata, prozor, a zatim su virele kroz roletnu u želji da ih neko spazi i pomogne im. Međutim, od toga nije bilo ništa, a na kraju su obe shvatile da su zarobljene i da im nema druge već da čekaju. U iščekivanju kada će neko doći, Jelena je upitala Seku: “Koji ti problem imaš sa mnom da me stalno u medijima prozivaš?“. Seka je ćutala, a onda je Jeleni rekla:“Ja nemam problem sa tobom“, na šta joj je Jelena uzvratila “Ni ja sa tobom“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Platiš Karleušu, gratis Seka!

Otkrivamo: Karleusa i Seka ulaze u kucu VB!

Seka prozvala Isidoru Bjelicu


Tagovi: [ , ]

Jedan komentar na “Seka i Karleuša zaključane zajedno u sobi!”

  • ira
    17 januara, 2013, 3:18

    još im je samo falilo bokserske rukavice  i ring Laugh čovječe kakva bi to borba decenije bila Beer

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump