Giga i Guza tuže RTS!

U narednom periodu, i najmlađi naraštaji u Srbiji imaće priliku da se upoznaju sa serijom „Bolji život“.

Kao što je to bio slučaj sa prethodnim generacijama, jer je Radio-televizija Srbije

ponovo počela da prikazuje kultnu seriju! Međutim, zbog ovog, kako su izbrojali neki ljubitelji televizije, jubilarnog 10. repriziranja, javni servis ponovo će popiti tužbu od legendarnog Gige Moravca, odnosno glumca Marka Nikolića, ali i od njegovog televizijskog sina Saše, glumca Borisa Komnenića, u serijalu poznatog pod nadimkom Guza.Svoju tužbu Nikolić je javno najavio, a otkrio je i da čeka novac od drugih serija koje je RTS reprizirao.

 

 

– Nisam znao da je ponovo repriziraju. To mi je nova prilika da ih tužim. Pa tek sam dobio pare od prošlog serijala. I to preko suda. Sad idu „Srećni ljudi“, isto preko suda. Pa tako ćemo, ćeraćemo se – izjavio je čuveni Giga u emisiji „Dan sa Vesnom“ na Radiju S. Nikolićev kolega Boris Komnenić za „Alo!“ je potvrdio da je i on tužio „televiziju u vlasništvu građana“, ali da smatra da je bolje da emituju „Bolji život“ nego da prikazuju turske serije.- Da, i ja sam tužio RTS, obojica smo to uradili. Ja sam već dobio glavnicu od prethodnih repriziranja, ali ne i kamate. Ne brojim koliko puta su reprizirali, samo kad podnosim tužbu, ja brojim. To samo govori o njima, koliko ne rade ništa, koliko nemaju snage da proizvedu nešto novo. Mada, to je kvalitetan proizvod, a dolaze i novi naraštaji i dobro je da i oni vide „Bolji život“, Bolje je i to nego da gledam Turke – zaključio je Komnenić.

 

S druge strane, iz javnog servisa poručeno je da je za brojne reprize odgovoran mali budžet, a da glumci imaju pravo da tuže ukoliko su nezadovoljni.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada Stanojević: Tužiću “ Ćeraniće „!

Nikolas Kejdž: Još jedna tužba od bivše žene

Ceca će da tuži JK za 10 miliona?!!!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Giga i Guza tuže RTS!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump